ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό. Με έμπνευση τις πραγματικές στιγμές που στα κρυφά μας διαμόρφωσαν σαν άνθρωποι. Στα κρυφά μέρη που ξεφεύγαμε μικροί για να βρούμε τον εαυτό μας. Στα κρυφά που μας έδινε η γιαγιά το χαρτζιλίκι πάντα διπλωμένο. Στα κρυφά που .. αντί να διαβάζουμε .. θαυμάζαμε την ίδια γιαγιά για όλα αυτά που δημιουργούσε, με απλά, αγνά υλικά. Αγαπάμε τη μεσογειακή κουζίνα, μαγειρεύουμε εν κρυπτώ και μαγειρεύουμε αληθινά για εσάς.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η ελληνική γη βγάζει τα πιο αγνά υλικά και καθημερινά τα αναζητούμε για τα πιάτα και τα μαγειρευτά μας. Με σεβασμό στην παράδοση και με επιρροές από τα ταξίδια μας, σας παρουσιάζουμε τις δικές μας προτάσεις, πάντα στην λογική του μαγειρείου της γειτονιάς, με την πεποίθηση πως το καλό φαγητό πρέπει να είναι αγνό και προσιτό.

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ένα σύγχρονο μαγειρείο, χωρητικότητας 30 θέσεων, που βρίσκεται στο εσωτερικό ισόγειο της πολυκατοικίας στην Χαρ. Τρικούπη, στον αριθμό 5. Με δυνατότητα delivery & take away!

The Team

ΕΜΕΙΣ

Μια ομάδα ανθρώπων, φίλων και συνεργατών που αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα.

Η εξερεύνηση της γεύσης γίνεται υπό την επιμέλεια του σεφ μας, Νικόλα Βαγενά. Ξεκινώντας με ελληνικές και ευρωπαικές επιρροές στη μαγειρική του, ο Νικόλας, μετρά σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έχει περάσει μεγάλο μέρος της μαγειρικής του πορείας στον χώρο του private dining σαν executive chef γνωστών ονομάτων του εγχώριου και διεθνούς χώρου.

Στήνοντας την κουζίνα του εν κρυπτώ, βρίσκεται στους οικοδεσπότες της ομάδας μας για μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που θα μας φέρει πιο κοντά στο πραγματικό καλομαγειρεμένο φαγητό, όπως στο παλιό παραδοσιακό μαγειρείο. Μαζί του, μια μικρή αλλά έμπειρη ομάδα συνεργατών που αγαπούν την ελληνική & μεσογειακή κουζίνα.

Αναπόσταστο μέλος της ομάδας μας η Κονστάντσα Τσεμπάν με εμπειρία αρκετών χρόνων στον τομέα της εστίασης και κάτοχος του WSET Level 3 Award in Wines. Η Κονστάντσα αγαπά τη γαστρονομική σύνδεση κρασιού και φαγητού, έναν από τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του Εν Κρυπτώ.

Σεβόμενοι το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αποφεύγουμε τη χρήση πλαστικού, και φροντίζουμε πάντα να μην υπάρχει καθόλου απώλεια φαγητού και πρώτων υλών.

Συνεργάτες
Brand building – website: Advart
Branding: Holy

 

Estiatorio mageireio en krypto athinaΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

Μαγειρεύουμε στο “κρυφό” μας μαγειρείο, σε ένα εσωτερικό ισόγειο, κρυμμένο σαν τα speakeasy bar της ποτοαπαγόρευσης, τόσο μικρό όσο πρέπει για να μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος της επίσκεψής σας.